Om os

Dux Tæller og adgangssystemer

Dux Tællerfabrik blev grundlagt i 1912 og har produceret forskellige typer tællere til den danske og udenlandske industri, sport og kultur. 

Pga. stigende produktionsomkostninger igennem 1980érne, begyndte Dux Tællerfabrik at afvikle egen produktionen og få forhandlingen af verdens førende agenturer af tællere fra Europa og Asien. Vi forhandler i dag specialtællere, encodere, instrumenter samt enheder for persontælling og kontrol og vi dækker det meste inden for tælling og registrering.

Gennem de sidste 25 år har Dux Tællerfabrik haft egen produktion af adgangssystemer og Dux Trading har forhandlet og installeret adgangssystemer til svømmehaller, forlystelsesparker og stadions. 

Dux Trading har forhandlet og monteret omklædningsskabe, reoler, bænke, toiletkabiner, og vådrumsdøre i kompaktlaminat til primært svømmehaller og idrætsfaciliteter. Den dag i dag er det stadig et stort forretningsområde for os, som vi fortsat arbejder på at blive en større del af vores portefølje.

Herudover forhandler vi apparater og maskiner til håndtering og opbevaring af kabler og ledninger, stålwire, rør, slanger og profiler.

Efter at have ejet og ledet DUX Tællerfabrik- og Trading igennem de sidste 34 år besluttede Gert Stegmann, at gå på pension og overdrage virksomheden pr. 1. maj 2021 til Mikael Andersen. Siden overdragelsen har Dux Tællerfabrik -og Dux Trading skiftet navn til Dux Tæller – og adgangssystemer ApS.

Vi har en lang række spændende agenturer som vi er stolte af og til stadighed forsøger at udvikle i samarbejde med vores producenter og kunder.  Det er vores største intention at videreføre den troværdighed og høje service, som Dux Tællerfabrik har været kendt for. Vi vil bestræbe os på stadig at tilbyde kvalitetsprodukter og ikke mindst nye løsningsmodeller i fremtiden.

- Dux Taeller - Gert Mikael overdragelse af DUX foraar 2021 300x300 1 - Om os