Kupan Skabe og omklædningsrum

Vi har over en lang årrække opbygget et indgående kendskab og erfaring med kvalitetsprodukter i kompaktlaminat. Svømmehaller, idrætsfaciliter, skoler, hoteller og medico er blot nogle eksempler på anvendelse.

Vores største kunde-projekter gennem de senere år har været Køge Svømmeland, Ølstykke Svømmehal, Frederiksværk Svømmehal, Momentet – Lystrup Svømme- & Aktivitetscenter, Lemvig Idræts – & Kulturcenter, Vestre fængsel og Bispebjerg Hospital. Vi forhandler produkter fra Hollandske KUPAN, som er en af Europas førende leverandører af løsninger i kompaktlaminat ”HPL”.

Kupan producere bla. omklædningsskabe, elevskabe, toiletkabiner, laboratorieinteriør og vådrumsdøre. Kupan leverer standard og specialfremstillede produkter, der passer til de specifikke krav. Alle skabe bliver produceret efter mål og tilpasset efter omgivelserne. Produkterne er vedligeholdelsesfri og de selvlukkende døre uden synlige hængsler er specielt udviklet af Kupan.

Der kan vælges mellem mange farver, mønstre og finish. Kupan leverer holdbare løsninger i fremtidens design, med de nyeste teknologier og produceres i højeste kvalitet og funktionalitet.