- Dux Taeller - Skaermbillede 2015 12 11 kl. 23.52.55 - GOTSCHLICH Ikarus Baden Låge elektronisk

GOTSCHLICH Ikarus Baden Låge elektronisk

Produktet er velegnet for klapvogn, barnevogn, kørestol og rollator ved indendørs og udendørs adgangspunkter til bygninger, forlystelser, sportsarenaer, stadions, svømmehaller og offentlig transport m.m..

Ikarus Baden er udelukkende lavet af rustfri materialer. Spærrebøjlen er med fyldning af gennemsigtig akryl plade. Produktet er med sit lette og elegante design, nemt at indpasse i enhver arkitektur. Det er desuden egnet til tovejs trafik, og kan (på grund af et særligt gear) også parres i en dobbelt indgang. Kortlæser kan tilføjes med f.eks. en stander til formålet, men vi kan også skræddersy en manuel åbne løsning med f.eks en pedal, kontakt eller fjernbetjening.

Prisen afspejler basis produktet, uden rækværk, uden en åbne løsning, uden installation, uden levering.

Kontakt os venligst for et tilbud, ved behov for større partier, installation, tilpasning til individuelle behov m.m.. Hvis der er generelle spørgsmål, står vi naturligvis også til rådighed.

Vores mangeårige Østrigske leverandør GOTSCHLICH, er en af verdens førende producenter af adgangssystemer. Produktionen foregår under eget tag, hvorved den højeste kvalitetskontrol sikres. GOTSCHLICH produkter er af højeste kvalitet og med lang lang levetid.

.